Šta pokloniti za 8. Mart!?

Kladim se da ste svi već imali neke ideje ili ste bar razmišljali šta da poklonite za 8. Mart, bilo da je to vaša majka, devojka, žena ili sestra! Ako i dalje niste sigurni u vezi poklona, mi ćemo vam pomoći da dobijete inspiraciju i napravite kreativno iznenađenje!

Cveće

Ako niste sigurni za modne detalje i garderobu, sa cvećem nikad ne možete da pogrešite. Buket ruža, orhideja ili cvetna dekroacija u korpici će uvek biti lep znak pažnje.

Slatkiši

Znate njenu omiljenu poslasticu? Onda ne morate da razmišljate mnogo. Budite kreativni i lepo upakujte iznenadjenje u ukrasnu kutiju ili prošetajte do omiljene poslastičarnice. Ako ste vešti u kuhinji, možete pokušati i sami da napravite neki dezert, sigurno će ceniti vaš trud!

Izlazak

Nekad je lepo organizovano veče lepše od bilo kakvog materijalnog poklona. Sigurno znate omiljeni žanr filmova drage osobe, a lako možete proveriti repertoar u bioskopima. U zavisnosti od interesovanja, bioskop, pozorište ili restoran mogu biti pun pogodak.

”DIY” Ideje

Možete kupiti ručno izrađene predmete od domaćih zanatlija ili ih sami napraviti. Postoji bezbroj ideja na youtube-u, trebaće vam samo malo strpljenja i vremena. Dekorativni predmeti, nakit, čestitke i sl. su samo neke od ideja koje vam mogu uštedeti novac a sa druge strane iznenaditi voljenu osobu.

Originalno i unikatno iznenađenje

Ako niste u baš dobroj finansijskoj situaciji ne brinite. Nekad je dovoljno je jako malo novca, šetnja, kafa na keju ili priprema nekog specijalnog obroka. Budite kreativni i improvizujte nekom idejom iz našeg članka. Srećno!

 

Comments are closed.