Kako najlakše i najbrže prodati stare stvari?

Ormani prepuni garderobe koju niste godinama obukli, alat koji vam stoji odložen na terasi ili stari bicikl ne moraju više da skupljaju prašinu! Danas kada sve imamo online mnogo je lakše prodavati i kupovati iz svoje fotelje. Predstavićemo vam najlakši i najbrži način da se otarasite starih stvari a pritom uzmete novac.

Postoje mnogobrojni sajtovi, oglasi u novinama i sl. Ali koji od njih izabrati i gde prodavati svoje stvari? Kod ovakvih online sajtova za kupovinu najbitnije je gledati zaštitu podataka korisnika ali takođe je bitno da vam registracija na sajtu i kačenje oglasa ne oduzima puno vremena.
Npr. na website-u mojtrg.rs registracija traje manje od 2 minuta a podešavanje oglasa je maksimalno pojednostavljeno, tako da svako ko uđe prvi put na sajt može lako da se snađe.

Kada ste se registrovali automatski dobijate 2000bonus kredita za promociju vaših oglasa. Na ovaj način možete da istaknete oglase kako bi došli do većeg broja ljudi. Sajt redovno organizuje nagradne igre tako da ako ste njihov korisnik ,registrovali ste se i ostavili br. telefona možete očekivati obaveštenje na viberu!

Online kupovina ima dosta prednosti, samo je bitno znati gde kupovati i kome poveriti svoje podatke. Obavezno pročitajte uslove website-a i koju zaštitu nudi korisnicima. Izbegavajte kupovinu preko društvenih mreža jer na taj način nemate apsolutno nikakvu zaštitu niti pravo za žalbu nakon isporučene pošiljke. Prodaja na instagramu je takođe rizična jer nikad ne znate ko je potencijalni kupac a posrednika i podršku u slučaju komplikacija nemate. Kao što je slučaj sa online sajtovima, gde ukoliko dođe do bilo kakve prevare, imate kontakt email i telefon i pravo na žalbu.

Počnite već danas sa prodajom starih stvari koje vam samo zauzimaju mesto klikom OVDE i registrujte se za manje od 2 minuta.

 

Comments are closed.