Gde sakriti novac tokom putovanja? (5 saveta)

Koliko puta ste čuli da se u apartmanima ili hotelima dešavaju krađe? Neprijatne situacije se mogu desiti i dok ste na plaži ili bazenu. Kako ne bi konstantno razmišljali i kako bi uvek bili sigurni, pedstavljamo vam 5 načina da dobro sakrijete dragocene stvari.

Gde sakriti novac?

  1. Novac možete sakriti u ktuijicu sa žvakama. Ukoliko ste kupili žvake ”na listiće” lako možete zameniti žvakaću gumu sa novčanicom.
  2. Novac sakrijte u toalet papir! Znamo da zvuči čudno ali je ovo idealno rešenje ukoliko ne želite da držite pare u fijoci u vašem apartmanu. Negde na pola rolne razdvojite papir, ugurajte novčanice a zatim pritisnite rolnicu da sakrijete tragove
  3. Iskoristite sapun kao tajni sef! Možete ga izbušiti u sredini i unutra odložiti novčanice. Mnogo jednostavnije rešenje je da ih stavite samo u omot ispod sapuna.
  4. Maramice ili vata. Najbolje bi bilo da u hotelskoj sobi imate vise pakovanja maramica, jedno od njih označite i unutra sakrijete novac.
  5. Ako ste na plaži nikako nemojte da zakopavate vredne stvari. Neko može da pomeri peškir ili drugi vaš orijentir i da ostanete bez njih. Uzmite nekoliko maramica i zguzvajte ih. Novac zajedno sa tim maramicama ubacite u kesu i stavite u vaš ranac. Ako lopov odluči da pretura po vašim stvarima sigurno će se premdosliti nakon što ugleda takvu kesu sa maramicama….

Uvek možete improvizovati i smisliti neke svoje načine. Pogledajte sve stvari u koferu i sigurno će vam na pamet pasti neka dobra ideja! Ukoliko vam neki korak nije bio jasan možete pogledati i detaljan video na našem ”youtube” kanalu:

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.